3 Aralık 2010 Cuma

sözüm söz demiştim!

tamam lovelyshoesları (çoğulun çoğulu) çok merak ettiniz biliyorum.
siprariş vermek için sabırsızlanıyorsunuz.
ama çemkirmeden önce benim 5,5 aylık bir bebek annesi ve cumartesi dahi çalışan tam zamanlı avukat olduğumu hatırlayınız rica ediciim.
hatırlayıp, deli gibi pişman olduysanız şimdi konumuza geçebiliriz.



ayakkabıları ne zaman sipariş verdiğimi ve ne zaman geldiğini hatırlamıyorum ama tahmini 15-20 günde elimdelerdi. ödemeyi paypal ile yaptım, kargo ems denilen çin kargosuydu. paketi gördüğümde 4 ayakakbının bunun içine nasıl sığdığına acayip şaşırdım, 4 fil ve bir fiat 500 düşünün anlamak için. önceki postumdan hatırlayacağınız düz beyaz -ki benim favorimdi- stokta olmadığından gelemedi. paramı iade edeceklerini söylemişlerdi bak unutum, bu kadar ekabir olmamalıyım.



ayakkabılara dair ilk söyleyeceğim şey malzemeye ilişkin ama kesinlikle hayal kırıklığı değil. namussuzlar nasıl bir malzeme kullandılarsa ayakkabılar geldiğinde bir kaç saat aynı odada kalınca kafa yaptılar. çok acayip bir şey kokuyor, ee tabi ki benim gibi köpek burunlu birinin bundan etkilenmemesi olanaksız. onun dışında kalite tam beklediğim gibi, çok kötü değil çok iyi de değil tabii ki.
ben normalde 37-38 giyiyorum. hepsini çin numarasına göre, ki avrupa standardı 38 oluyor, 39 istedim. bot hariç hepsi oldu. bot ise biraz büyük duruyor. ne alakaysa bot ayağımdayken ayağıma bakınca travesti ayağı görüyorum.
benim en sevdiğim bu bot oldu, her ne kadar büyük olsada. malzemesi gayet kaliteli görünüyor. içini neyle kapladılarsa ayağım fırın gibi. platform olduğundan topuğu da hiç yokmuş hissi uyandırıyor. oldukça tavsiye edilesi yani. ama dediğim gibi kalıbı büyük. numaranız neyse onu alın.

çoğunuzun favorisi fiyonklu ayakabı; topuğu ahşap rengi çıkması haricinde beni şaşırtmadı. ha biraz da yüksek topuk ama bu da platform. so sorun yok. bunu giydim. durun hatta onun fotosunu da koyayım.

güzel yani, her türlü gideri var.


siparişin flaş ismi! evirdim çevirdim günlük ve işsel yaşamda bunu nasıl giyerim bulamadım. zaten cihan da anca akşam bir yere giderken giyebilrisin bunu dedi. hızlı gece yaşantımda(!) eksik olan parça da tamamlanmış oldu yani. ankara için fazla iddialı sanki ama yine de görüşlerinizi bekliyorum değişik kombinler için.


bu da siparişimizin en sıradanı. 2 kere giydim. yürürken toğuğu kırılacakmış hissiyatı doğuruyor. zaten ikinci giyişte içindeki leopra desenli "polar" astar yüzünden ayağım mahvoldu. çok fazla dolaşmayacaksanız, hanım hanım oturacaksanız giyin bunu. ayrıca malzemesi en dandik olan da bu. ön dikişleri acayip belirgin beyaz beyaz; hoşuma gitmedi. süet gibi değil de nasıl diyim ya kırçıllı bir kumaşı var. ama güzel ya, giyilesi en azından.

İşte böyle canlarım, gönül rahatlığıyla sipariş verin ama tavsiyem değişik modeller isteyin. misal sıradan düz bir çizme için sipariş vermeye değmez bence. hoş tabi bu benim görüşüm. ama şöyle diyeyim geçen deichmanndan bir ayakkabı aldım, süper! üstelik 39.90TL! yani aşağı yukarı bunlarla aynı fiyata denk geliyor. gözümle görüp aldım hem kafam rahat. bir dahaki siparişim için toplu girişim yapacağım. biraz sabrederseniz sizin için bile organize ederim.
başka sorusu olan? Öperins!

10 yorum:

Leah dedi ki...

Güle güle giy allegrandem ben de topuklu ayakkabı giyecek kıvama gelirsem şayet alacağım bunlardan vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı. :D

Allegra'nde dedi ki...

sağol canımcımmm :) topukluya bir alışsan çıkaramazsın ;)

Adsız dedi ki...

İçim gitti şuan ya o fiyata bu cicis ayakkabılar off off keske banada söyleseydin alırken:(:( Kredi kartım, paypalım yok bu ciciş ayakkabılara uzaktan bakıp duruorm hepp:((( çok güzller gle güle kullan bayıldıımmmm:)))

Pilli Petro dedi ki...

ben fiyonkluyu beğendim bi tek. deichmann ayakkabılarını seviyorum ama burdaki salak mağazaya çeşitler gelene dek mevsim bitiyo.

güle güle giy şekerim.

Eliza Doolittle dedi ki...

Cok guzeeel :) Gule gule giy cicim.

pinksatellite dedi ki...

yavrucum güle güle giy :) fiyonkluyu beğenmiştim ben de siteyi kurcalarken, aynısından alabilirim hatta. ankaralarda izmirlerde pişti olursak karışmam ehehe.

noraashira dedi ki...

ayağın düşmesin dikkat et :) Fiyonkluyu beğendim, arada yolla ben de giyeyim çiçeğim :)

Mayka dedi ki...

birinci bota aşık olmuştum haklıymışım beyaz fiyonklunun topuğunu ahşap olması kötü olmuş ama çoraplara çok yakışmış.inşallah sıra bende bakalım ankaradaysan tunalıda ara diye bir ayakkabı mağazası var güzel ayakkabılar vardı süet yeşil orta topuk botlara bayıldım bir ara bakıcam :)

Allegra'nde dedi ki...

@allladies teşekkür ederimmmm. fiyonklu ayakkabının favoriniz olduğunu nasıl da biliyorum değil mi eheheh :)

@mayka: ara'yı biliyorum. kaç kere önünden geçmeme rağmen içeri hiç girmedim sanıyorum. bi bakayım o halde ;)

Masenchipz dedi ki...

Allegra miss nice shoes ...
hmm .. may I add my blog in your link? :P