4 Ocak 2010 Pazartesi

2bin10



tatillerde tarih mefhumum olmadığından, işe başlama tarihim yani bugünü 2010'un ilk günü olarak kabul ediyorum. zaten ben kabul etmesem de bünyem o şekilde değerlendirmiş bulunmakta. bu sebeple biraz sonra yazacaklarım 2010'un ilk izlenimleri.

aslında sabah beklediğimin aksine güzel kalktım. ancak dakikalar bile geçmemişken birden tatil sonrası pazartesi sendromu ruhumu ele geçirdi. sinirlendim. abuk sabuk hareketler eşliğinde kalp kırdım. empati yaptığımda ne kadar manasız davrandığımın ve bir salak gibi göründüğümün ancak şimdi farkına varıyorum. ama o zaman - her zamanki gibi- haklıydım. akabinde dank sesi ve pişmanlık bulutuyla dilenen özür ve mutlu son.

evde böylesine sıcak gelişmeler yaşadığımdan olsa gerek, dışarı çıkmamla donmam bir oldu. arabaların üzerindeki karların nerden gelmiş olabileceğini düşündüm bir süre. zira yerdeki tek beyazlık uçuşan poşetlerdi. rakımın yükselmesi de karın kaynağını keşfetmeme yeterli olmadı.

otuziki saat bekledikten sonra gelen dolmuşa binmemin bir sonucu işe yarım saat geç kaldım. allahtan patron ters tarafından kalkmamış benim gibi. bir kaç telefon görüşmesi yaptım sonuç olumlu sevindim. bugün son günü olan bir dilekçem var ama müvekkil belgeleri hala getirmediğinden yetiştiebilecek miyim stresinden başka elimden bir şey gelmiyor. üstüne üstlük bir de çok ama çok saçma bir işim var.

saat 12.00. bu ana kadar 2010 iyi ki gelmiş diyeceğim bir heyecan yaşamadım. artık önümüzdeki günlere bakacağız. öperins!

görseliyet

10 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Hayirli olsun sekerim...
Insallah yilin kalan gunleri hep keyifle mutlu baslar..arada da boyle 'little murder' haller dogal, hic kafana takma ;)

Allegra'nde dedi ki...

sağol canımcım :))
ben genelde mazeretliyimdir zaten de böyle manasız olunca ben de üzülüyorum :)

Unknown dedi ki...

çok fena pazartesi sendromlarındayım ben de.
soule mama gibi bir sürü çocuk doğurup, şömine karşısında örgü örmek istiyorum mütemadiyen.

noraashira dedi ki...

2010'un en güzel haberini alacaksın bugün, hayatın renk değiştirecek, daha ne istiyorsun, bizse sıkıcı rutin hayatlarımıza devam ediyoruz, yani ben değil ama devam edenler var, benim hayatım hep bir ekşın :))

Allegra'nde dedi ki...

@banyosu: şekerim onun da bir çözüm oalcağını sanmıyorum.

@nora: valla baraj kurmazsa olacak o dediğin ama bir de öğrenemezsem..

noraashira dedi ki...

bu kadar naza çektiyse kesin ayşe, hissediyorum :)

Hesionka dedi ki...

çofena bir pazartesi bu :(
beni çok hüzünlendirio *snif* ben artık çalışmak istemiorum galiba 9 senelik çalışma hayatı yetti bana yaw.

ofiste çalışmayayım hiç olmazsa?

enee bugün mü ööreniceksin? omg omg omg o_O

Allegra'nde dedi ki...

noracan: twitterdan paylaşacağım 6-7 sularında, göreceğiz :)

hesi: ay canım senin çalışma hayatında bıkılacak akdar varmış. ben 5 yılda bayıldım. bu gidişle emekli de olamayacağız zaten. pöff!

Unknown dedi ki...

oyyy çok heycanlıyımm.
6/7 suları ben tam işten çıkıp eve gitme sularım.
8 yapsak şunu ?
ben de 10 yıldır yıllık izin bile kullanmadan çalışıyorum. biraz da o yüzden şömine, çocuk, ohh yan gel yat osman istiyorum.

Allegra'nde dedi ki...

şekerim ben sana mesaj atarım sen merak etme ;)