24 Mart 2010 Çarşamba

Not-ist yada farkedilens çeptır 5!

öncelikle böyle çeptırlı kaç yazıya başlayıp hepsini yarım bıraktığımı görünce kendimden utanmadım, neden utanacakmışım ki? devam zorunluluğu mu var?
ayrıca tweet çıktığından beri aklıma gelen, tespit ve sair hususları oraya yazdığımdan buraya da pek gerek kalmamıştı ama aklıma esti işte, ne yaparsın.. ayrıca bir kaçını da ordan çaldım, gereksiz tekrar yapmaktan kaçınmam.

*dünden beri gündem miss turkey 2010 kızlarının çirkinliği. sanki 2 gün önce türkiye'nin süper(!) yeteneklerini görmemişiz gibi herkeste bir şaşırma, bir tepkisellik. öyle yeteneğe böyle güzel, işine gelirse.

*türk kadını demişken, %90'ının takıntısı ayakkabı ama %90'ının ayakkabısı sıradan, birbirinin aynı, çikin. nasıl bir takıntı, nasıl bir seçiciliktir bu yarebbim. özendiğin şeye bu kadar değer veriyorsan özenmediklerini görmek dahi istemem.

*moda bloglarının ne giydim köşesinde, pazardan veya markasından utanılacak bir yerden (demiyor tabi de ben anlıyorum) alınmış bir şey varsa "hummm, ayy hatırlayamıyorum" yazan süper görlleri öperim, sempatik şeyler.

*dün oriflame kataloğuna bakarken intimate temizlik jelinin "yatıştırıcı" özelliği olduğuna rast geldim. nası yani ya?

*yeni evlenen çiftlerin %90ının salon mobilyaları kenarları deri krem renkken, oturma odaları cırt bir renkte oturma grubundan oluşuyor. kim öldürüyor bu gençlerin özgünlüğünü hağ? bana onu bulun!

*bu sene de protestom kaale alınmadı devlet büyükleri tarafından. 6 ay bir saat ileri saatle gezdim, pazar günü normale dönüyorum ama yine kandırmışlar 31 Ekim'de saatler uygun adım geriye.

*açılımlardan açılım beğenirken, katalogda karşıma romEn açılımı da çıktı. romanyalı'ya romen denir benim bildiğim, ne yani bükreş özerk bölge mi olsun??!

*açılım demişken bu roman-tik açılıma bayıldım. ver bir alt dudak kiboooş! (görsel ve slogan çalıntıdır)

*ligin bitmesine daha kaç hafta varken bursa'nın şampiyon ilan edilmesine fena halde uyuz oluyorum. bursaspor'u sevmem, ayrıca illa anadolu kulübü şampiyon olsun, değişiklik olsun mantığına da gıcığım. her sene şampiyon Beşiktaş olsun 42 yıldızı olsun.

* yeşilçam ödüllerinden aklımda kalan reha erdem'in bana-evet bizzat bana-, atilla özdemiroğlu'nun ise enbe orkestrasına soktuğu laflardı. kadrolu kabiliyetsiz sunucu meltem cumbul, her ödül verenin yanına ekledikleri ve konuştuklarında mute düğmesine işlerlik kazandıran nostaljik yeşilçamlılar, ödül alanalrın yerini bilmeyen yönetmen, dahası sunuculardan ise hiç bahsetmek istemiyorum.
*bu çirkeflik hoşuma gitti, bir süre böyle takılabilirim ama bu öpmeme engel değil. öperins!!

13 yorum:

noraashira dedi ki...

ahah ben bi kere kombin postu yaptım onda da üstümdekilerin %70'i pazar çıkınca utandım valla, dedim ne paçoz, ne kıpti bir insanım :)

Allegra'nde dedi ki...

pazar moda takipçisinin ilk uğrak yeri olmalı kanımca. paramız var diye enayi de değiliz ya canıııım :)

dereotundannefretederim dedi ki...

ben o temizlik jelinin "yapıştırıcı" özelliği var diye okuduydum. saçma gelmişti. yatıştırıcı da saçmaymış oysa. oh.

miss turkey gızlarımızdan hangisi birinci olursa olsun, herkes de onu daha önceden söylemiş olur. bişey çıktı mı hemmen yapıştır tu kakayı. oh.

biz bu hafta gaasrayı yenersek bursa şampiyon olamaz.. biz yeneriz bursa da şampiyon olamaz. o forvetteki genç çocuga uyuz oluyorum. adını anmak istemiyorum sercan'ın

enbe atilla ve tören kötü, reha erdem lezizdi. sayende ahkam kesiyorum.

Allegra'nde dedi ki...

bundan sonra nerde ödül töreni var, tivit yoluyla direk bildiriyorum sana korkma ;)

gassarayı yener misiniz bilmem ama berabere kalmanızı yeğlerim. son hafta biz bursayı yenip tur atacağız nasılsa :))

kızlar da çok çirkin be donecimm, bakmadın mı?

dereotundannefretederim dedi ki...

ödül töreni bizim işimiz since 1982 :)

kızlara yeminle bakmadım, bakmıcam bana mı güzeller sanki.. ama sabah bi haber okudum, adamın biri eski kainat güzeliyle eliymiş, şimdi ondan boşanıp daha yeni model bi dünya güzeliyle evleniyomuş. ne ala memleket yea :))

gaassarayı yeneriz, siz de beşiktaş dolmabahçe felan bi turlarsınız temiz hava alırısınız ahahah

Allegra'nde dedi ki...

aynı senenin mahsülü olduğumuzdan, "biz"im işimiz derken kendimi de kattım işin içine :)

kızlara bak bi ya, hatrım için, sonra gel tekrar yorum yaz.

komiklik yapma ayrıca, havanızı aldırmasınlar sonra.

dereotundannefretederim dedi ki...

kızlara baktım ve koptum :))) gizem memiş diye biri var, heh dedim bu güzelmiş, doğum tarihine bi baktım 1960 yazıyo yuuuuhhhh :))))

hiç göstermiyo kız bak bak :P

ya bide adamakıllı ismi olan hatun yok, cilvenaz, bürde, nildeşah bu ne yaaa.. aah ah 80'ler ne güzeldi ya burcu ya duygu olurdu.

kızlar hep kumral, bak bu güzel.. biz ailecek kumral severiz :) bi banu güven olsun, bi rachel bilson olsun, bi çok şımarmayan özgü namal olsun, hastasıyız

ayrıca fener olmazsa bursa şampiyon olsun, ertuğrul da tüpçüye kapak olsun nihahahahaha

C3Moi dedi ki...

twitter çıktı bloglar çöktü sırf buna inat blogları canlandırmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum. fazla tweet takılmayın. aa bu arada bursasporu bende hiç sevmem ama galatasaray olacagına bursasporu tercih ederim...

éLLa Çiça dedi ki...

ahaha ayakkabi konusunda beni yazmissin ya :) ben de tam blogumda bu yönumden bahsetmistim :) dogru tespitler tebrikler :)

Hesionka dedi ki...

ya bu kızlar nedir ya? bildiğimiz çirkin bunlar... kötünün iyisini seçecekler galiba..

miss kötünün iyisi 2010
"ama kazulet gibisin yevrııım" *burhan mode*

ben göğsümü gere gere yazıorum pazar die... havan kime güzelim demezler mi adama :P gudikliğin alemi yok di mi? hı hı

hepsi de şahane tespitler alle'cim! o zaman ben de öperims! <3

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

merak etme o güzel adayları yeterli bakımdan sonra taş gibi olacak.

Aydedeye havlayan dedi ki...

Oriflame'e takıldım ben yahu. temizlendikçe kafalar rahatlıyor demek. ilginçmişş. :)

Allegra'nde dedi ki...

yazdığım tüm cevabi yazılar silinmiş bi şekilde, tekrar ayzmaya üşeniyorum.