5 Haziran 2009 Cuma

uykudan önce kısa kısa a.k.a. not-ist

*-*işyeri uyuklamaları tv karşısında uyuklamak gibi, nasıl yatağa girince uykun birden kaçıyorsa masanın üzerine çaktırmadan kafanı koyunca tüm uyuma güdüm pırrr uçuveriyor.

*-*feysbuk gezintisi yaptım uykuda az önce; ve farkettim ki "ortaya karışık" başlıklı foto albümü olmayanı feysbuktan atıyorlar.

*-*yaz geliyorken indirimden yağmurluk alıp sonbaharı beklemenin üzüntüsün kapıldığım anda hava sıcaklığı 5 derece düştü, hihihi.

*-*dün kanalları gezerken (national geo ile discovery arası kanal d var da bizim tv'de) göz ucuyla gördüm "kocam size emanet" programını. reklam arasında bir göz atmama rağmen satırlarca yorum yapacak dar bilgim var, bak sen şu işe!

*-*bu hafta vizyona gire"körlük" filmini aylar önce seyretmiştim. aklımda tek kalan gael garcia bernal'ın "i just called to say i love you" şarkısını söylemesindeki süper ironi.

*-*kitabını okuduğum filme gittiğimdeki hayal kırıklığını melekler ve şeytanlar'da da yaşadım. ama bu sefer sonunu biliyor olmanın heyecansızlığıydı başrolde olan.

*-*"lie to me" izlemeye başdığımdan beri kendimi Dr. Lightman sanıyorum, hayırlısı.

*-*bloglarını takip ettiğim ama tarzlarına dayanamadığım insanlar var. nedir benim derdim kuzum?

*-*reklamlarından tiksinti duyduğum bir ankara cafe'sinin o pis ağızlı reklamlarını en yakın arkadaşlarımdan birinin yaptığını öğrendim yine de midemin bulantısı geçmedi.

*-*afla mastera döndüm ama öğrenci kimliğim henüz çıkmamış. a4 ebadında öğrenci belgesi alıp, one love'da öğrenci bileti olsam ayıp olur mu?

olur demeyin, şamarı yemeyin milli piyango!
öperins!

7 yorum:

beenmaya dedi ki...

gidecek evimiz olmadığından -daha doğrusu benim vardı öğrenci eviydi ama salak ev arkadaşlarım uyuzdu arkadaşımı eve sokamıyordum- arkadaşımla part time çalıştığımız işyerinde kalıp koltuklarda uyumaya çalıştığımız zamanlar geldi aklıma yaaaa neyse sana ninni söyleyeyim mi diye sormaya geldim ama sen çoktan uyumuşsundur de mi :)))

Allegra'nde dedi ki...

uyudum da büyüdüm bile :))))

Jojee dedi ki...

benimde böyle içimi dökmeye niyetim var bazı blogların bende pek tarzlarını beğenmiyorum hatta bana göre olmasa da napıyım diyorum:)

Allegra'nde dedi ki...

@JOJEE: "mesela sen" deyip değişik bir bakış atarmışsın olaya :))))

pinksatellite dedi ki...

ortaya karışık diye fesybuk foto albümüm yok vallada yok billada yok :D

Gökhan Yıldız dedi ki...

tarzını beğenmediğin bloglar derken? beğenmediklerinde yazılara harcadığın zamana mı yanıyorsun anlayamadım tam. ki eğer öyleyse yanlışlar değil midir doğruların deniz feneri? bence ders alıyorsak bir sorun yok, sonuç olarak her malın bir alıcısı, her blogun bir okuyucusu var.

Allegra'nde dedi ki...

@pinksatellite: kontrol ederim bak :))

@gökhan yıldız: ayy tabi sorma çok okuyuanları var, hatta benden 3-5 kat fazla. ama ne bileyim böyle sevgi kelebeği pır pır. hoşlnamıyorum ben galiba :/