30 Eylül 2009 Çarşamba

kızıla boyalı saçlar aranıyor



mourselas'ın bu kitabını bir arkadaşım tavsiye etmişti. ne kadar aradıysam bulamadım. stoklarda tükenmiş. eğer bu kitabı nerden satın alabileceğimi bilen ya da elinde olup da bana satmak isteyen var ise lütfen benimle irtibata geçsin. n'olur yaa! bak yalvarıyorum.

7 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Kapak ve isim guzel duruyo..Ustunde de IsKulturYayinlari diyo..aceba Is kulelerinin ordaki D&R'da filan daha mi bulunasidir?

Allegra'nde dedi ki...

valla eliza'cığım internetten epey araştırdım ama yeni baskısı yokmuş. bi yayınevinden daha çıkmış ama o da yok :/

dwarfwaves dedi ki...

şindi övünmek gibi olacak ama bu kitap bende var;ama vermem...a ha hah hah..yaşasın kötülük...şaka bir yana kitap hususunda accık,yalan didim fazla cimriyim..ama istersen fotokopi çektiriim sana..onu yaparım bak valla yaparım..accık korsana girer ama maksat senin işin görülsün :))))

Allegra'nde dedi ki...

ahahahah gıcık!
brajeshwari sağolsun bana epeyce bir link yolladı, ordan alacağım :))
hala iyi insanlar var dünyada :P

nası? öneriyor musun peki?

dwarfwaves dedi ki...

valla okuyalı epey oluo,aklımda bir şey kalmadığına göre,pek etkilememeiş beni belli ki..ben daha çok yeraltı edb.yani ayrıntı yaynlarını severim.bak onlardan sor.sy 25 ,satır 3 diye anlatiim.ayrıca özümde de ii birisiyimdir yaa,bak esah diyorum bak...

Allegra'nde dedi ki...

hadi ordan! esas kimliğini belli ettin sen :))))
söyle bakalım gösteri peygamberi shf no:78?

dwarfwaves dedi ki...

aniyaaaa çalışmadığım yerden sordun.ilginç bulamayıp da almadığım bir kitaptı..ama vur hadi vur pardon ya sor hadi sor:acemi pezevenk'ten,görünmez canavarlar'dan,tavandaki kukla'dan,betty blue 'dan,ninni'den,eşiktekiler'den,yatakodası sırları'ndan,tıkanma'dan,kaçaklar ve mülteciler'den,sevdalı tutsak'tan,beyaz zenciler'den,erojen bölge'den,yalanın erdemi'nden,uyku'dan,adsız devler'den,işkence bahçesi'nden,gönüllü sürgün'den......kötü olduğum kadar nukalayımdır da aha hah hah hah....