26 Aralık 2008 Cuma

Allegra tadında hayat..

Can sıkıntısının tavan yaptığı günlerden birinde -ki 728 gün öncesine tekabül eder- internette gezinirken "popomundo" kelimesine rastladım. İsmi acayipti evet, "popodünyası" bu da nesi nidalarıyla http://www.popomundo.com/ adresine doğru yol aldım. Girişte bir şehir seçmem gerektiği söylendi sistem tarafından, İtalya'dan dönüşüm arifesi olduğundan Roma şehrini seçtim merakla.. Karşıma bir çok karakter çıktı. Hepsini tek tek inceledim. Nedense kendi karakterime ve yaşıma en yakın olanı seçmek çabasındaydım. Sanal karakteri bile kendime benzeteceğim ya! Sonunda ismini sevdiğim, yaşamının hoşuma gittiği, yaşı yaşıma, huyu huyuma uygun birini seçtim; Allegra GHİBERTİ!

"Annesi, sosyetik bir medya yıldızı. Allegra, New York Üniversitesi'nde sinema eğitimi almak için New York'a gitmeyi planlamıştı, ama başvurusu hiç kabul edilmedi. O bir spor fanatiğidir. Siyasetten nefret eder. Sigarayı bırakmaya çalışmaktadır"

ara not: 2 yılda değişmediysem bu karakterin benimle alakası yok yahu :S

Her ne ise kendi rock grubumu kurdum. Kendime görüntü olarak Monica Bellucci'yi seçtim. Allegra ile bütünleşti Monica. Oyunu keşfetmeye çalıştım. Hızla başardım. Para verdim vip üye oldum. Ünlendim. Ankara şehri açıldı vatandaşlığına geçtim. Şehrin yargıcı, arkasından başyargıcı oldum. Çapkındım. 5 çocuğum oldu (Seçkin, Sean, Mia, Jason Joaquin, Dean), 4 adamdan.. Tam bir RAKSTAR :) Her doğumda ayrı heyecan, cinsiyeti ne olacak merakı.

Yaş kemale erince sonunda evlendim. Soyadım Palmer oldu. Evimin hanımı oldum. Oyundan arkadaşlarım hatta dostlarım oldu. Buluştuk. Mekandakilerin şaşkın bakışlarına aldırmadan birbirimize beynelmilel isimlerle seslendik. Çocuklarımızdan, hamileliklerimizden, provalardan, konserlerden bahsettik.. RL/RP ayrımı ne onu öğrendik. Ailem bile kabullendi, merak etti Allegra'yı.

Ve bugün 35. yaş günü...

Bunu paylaşmak istedim. Paylaşmak istedim çünkü 728 gündür Alle adında birini yaşatıyorum başka bir alemde. Birisi Alle diye seslendiğinde dönüp bakıyorum. Öyle ki bloguma bile onun adını verdim..

Seni seviyorum Alle, iyi ki doğdun!



Allegra, 35 yaşında, Serial Drinkers üyesi bir bayan. Allegra sahnede fexofenadine adını kullanıyor. Allegra şu anda İstanbul içinde, DiDo Records 10* isimli mekanda.

5 yorum:

Allegra'nde dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
DeliRapunzel dedi ki...

ahahaha:))
bende rahşan keyder:))))

Allegra'nde dedi ki...

Eeheheheheh :))
Bir gün herkes POPOMUNDOLU olacak :))

Brajeshwari dedi ki...

hoşmuş
bunu öğrendiğime sevindim.Çünkü isimlerin arkasinda inanilmaz hikayeler oluyor.Bunlari bilmek, biraz daha yaklaştırıyor insanı okuduğu kişiye..

ESRİK dedi ki...

Bence de herkes POPOMUDOlu olsun:))